A la carte niet op zaterdag avond en zondag middag verkrijgbaar Voorgerechten
Kaaskroketten / 1 stuk
11 €
Kaaskroketten / 2 stuks
16 €
Duo van garnaal en kaaskroket
20 €
Garnaalkroket / 1 stuk
16 €
Garnaalkroketten / 2 stuks
22 €
Scampi Black TigerDiabolique of lookboter
24 €
Kroket van gebakken witloof en breydelham
20 €
BouillabaisseZeewolf/ mossel/ olijfbrood/ rouille
26 €
Rode poonParelcouscous/ paprika/ saffraanaïoli/ basilicumjus
22 €
Hoofdgerechten
VIS
Scampi Black TigerVerse frietjes / slaatje
Diabolique of Lookboter
32 €
Rode poonParelcouscous/ paprika/ saffraanaïoli/ basilicumjus
28 €
Zeebaars in zoutkorst(bereidingstijd min 45 min)
Seizoensgroenten/ frietjes
36 €
VEGGIE
Verse pasta (Voorgerecht)Pistachepesto/ venkel/ courgette/ manchego
24 €
Knolselder in zoutkorst (Voorgerecht)Misocrème/ geitenkaas/ honeycomb
26 €
Pulled oesterzwam (Hoofdgerecht)Wortel/ polenta/ vadouvan/ zwarte look/ mais
28 €
VLEES
Filet mignonMet verse frietjes en slaatje
keuze uit: gemalen peper / béarnaise / natuur / champignon
38 €
Stoofpotje varkenswangenWitloofsalade met frietjes
32 €
Mechelse koekoekWortel/ polenta/ vadouvan/ zwarte look/ mais
32 €
Dessert
ArtisanaalVoor de bereiding van ons vanille-ijs gebruiken we steeds verse vanillestokjes.
Onze melk halen we bij boer Poelaert in deelgemeente Moerbeke,
waar zijn vrouw iedere ochtend om 7 uur start met het melken van de koeien.
Dame Blanche
12 € / pp
Coupe vanille
11 €
Coupe bresiliennekaramel / nootjes
12 €
Coupe advocaat
12 €
Crème brulée met citrus
13 €
KinderijsjeVanille met smarties of marshmallows
8 €
Tiramisu 2.0
14 €
Kids
Kaaskroketjes / 1 stuk
11 €
Kaaskroketjes / 2 stuks
16 €
Garnaalkroketjes / 1 stuk
16 €
Garnaalkroketjes / 2 stuks
22 €
Duo van garnaal-en kaaskroket
20 €
Balletjes in tomatensausMet frietjes
16 €
Kipfiletappelmoes / frietjes
18 €
Malse junior steak (kogel Holstein)met frietjes
20 €
Kinderijsje vanillemet marshmallows of smarties
8 €
Vrijdag 4 en zaterdag 5 april (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Calamar Friti Tartaar/ zoetzure groentjes
Filet Americain Salade/ friet
Vrijdag 11 en zaterdag 12 april (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Rode poon Doperwten/ polenta/ jus bouillabaise
Vrijdag 18 en zaterdag 19 april (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Schelvis aarappel-lookcréme/ ratatouille
Vrijdag 25 en zaterdag 26 april (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Salade burrata Balsamico vinaigrette/ tomaat
Vol au vent Frietjes/ fris slaatje
Vrijdag 2 en zaterdag 3 mei (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Gravad lax zalm Mousse mierikswortel/ venkelsalade/ rode biet
Gevulde courgette Aardappelcrème/ pittige tomatenjus
Vrijdag 9 en zaterdag 10 mei (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Gazpacho van tomaat Gamba/ zuurdesem
Vrijdag 16 en zaterdag 17 mei (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Gebakken zalm Peterselieaardappelen/ sauce vierge
Vrijdag 23 en zaterdag 24 mei (vanaf 12u/ 26€ pp.)
Gerookte makreel Aardappelsalade
Kippendij Ratatouille/ champignonjus/ kroket
Abdijmenu
Van 21 februari tot en met 13 april
Hartige hapjes
Rode poonParelcouscous/ paprika/ saffraanaïoli/ basilicumjus
Bouillabaisse*Zeewolf/ mossel/ olijfbrood/ rouille
Mechelse koekoekWortel/ polenta/ vadouvan/ zwarte look/ mais
Tiramisu 2.0
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-IN (4gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN* (5gangen) 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas Champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8 euro)
Vegetarisch menu
Van 21 februari tot en met 13 april
Hartige hapjes
Verse pastaPistachepesto/ venkel/ courgette/ manchego
Knolselder in zoutkorst*misocrème/ geitenkaas/ honeycomb
Pulled oesterzwamWortel/ polenta/ vadouvan/ zwarte look/ mais
Tiramisu 2.0
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Ook veganistisch verkrijgbaar
Menu ALL-IN (4gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN* (5gangen) 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas Champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8 euro)
Paasmenu
Uitsluitend zondag 20 april (middag en avond) en maandag 21 april middag
Hartige hapjes
Zalmforel met amandelkorstGroene asperges/ tuinbonen/ zeekraal/ saus maltaise
Argentijnse gambaVenkelcrème/ chorizo/ paprika emulsie/ courgette/ jus gamba nero
LamsfiletKruidencake/ erwtencrème/ witte asperges/ gekonfijte aardappel/ lamsjus
Tarte tatin van banaanChocolade sorbet/ crispy walnoot
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Vegetarische versie beschikbaar op aanvraag
Menu ALL-IN 5 gangen 100 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Abdijmenu
Van 18 april tot en met 1 juni
Hartige hapjes
SchelvisAardappel-lookcrème/ ratatouille/ tomatenwater/ venkel/ desem
Kabeljauwwang*Witte asperges/ prei/ saus Maltaise/ pancetta
Sorbet van rabarber Balsamico
Filetgebraad van Brasvar-varkenTuinbonen met gekonfijte wangen/ aubergine/ gekonfijte krieltjes/ raapjes/ bloemkool/ picklejus
BananentaartjeIjs van miso/ walnoot/ agrum
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-INN (4 gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)* 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Aspergemenu
Van 18 april tot en met 1 juni (op zaterdag avond en zondag middag niet verkrijgbaar)
Hartige hapjes
ZalmforelGroene asperge/ doperwt/ ajo blanco/ daslook
Kabeljauwwang*Witte asperge/ prei/ saus Maltaise/ pancetta/ courgette
AspergeveloutéGerookte zalm/ dille
LamsheupWitte asperge/ aubergine/ artisjok/ gekonfijte krieltjes
Boule de Grammont(onze versie van Boule de Berlin)
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-INN (4 gangen) 83 euro / Menu ALL-IN (5gangen) 98 euro *Inclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Vegetarische menu
Van 18 april tot en met 1 juni
Hartige hapjes
Groene aspergeTuinbonen/ doperwt/ waterkers/ karnemelkijs/ verbena
TacoBerloumi/ gele courgette/ salsa verde/ raapstelen
Sorbet van rabarberBalsamico
Carbonara van witte aspergePrei/ artisjok/ bloemkool
BananentaartjeIjs van miso/ walnoot/ agrum
Ook veganistisch verkrijgbaar
Menu ALL-INN (4 gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)* 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Jaarlijks verlof van 2 juni tot en met 26 juni