A la carte niet op zaterdag avond en zondag middag verkrijgbaar Voorgerechten
Kaaskroketten / 1 stuk
11 €
Kaaskroketten / 2 stuks
16 €
Duo van garnaal en kaaskroket
20 €
Garnaalkroket / 1 stuk
16 €
Garnaalkroketten / 2 stuks
22 €
Scampi Black TigerDiabolique of lookboter
24 €
Sardien farciZuiderse bulgursalade/ kalamata/ gerookte paprika-aïoli/ kruidenslaatje
24 €
Escabeche van zomergroentenBurrata van geitenkaas/ kruidencake
24 €
Hoofdgerechten
VIS
Scampi Black TigerVerse frietjes / slaatje
Diabolique of Lookboter
32 €
Vis v/d dagOrzo in't groen/ zeegroentjes/ verjus
30 €
Hele kreeft met kruidenboterOrzo in't groen/ zeegroentjes/ verjus
(mits beschikbaarheid)
52 €
VEGGIE
Risotto van essence van tomaat (Hoofdgerecht)Venkelcrunch/ basilicum/ green zebra tomaat
25 €
VLEES
Diamanthaas van rundMet verse frietjes en slaatje
keuze uit: gemalen peper / béarnaise / natuur / champignon
38 €
Vol au ventMet verse frietjes en slaatje
30 €
Handgesneden Filet americainMet verse frietjes en slaatje
28 €
Dessert
ArtisanaalVoor de bereiding van ons vanille-ijs gebruiken we steeds verse vanillestokjes.
Onze melk halen we bij boer Poelaert in deelgemeente Moerbeke,
waar zijn vrouw iedere ochtend om 7 uur start met het melken van de koeien.
Dame Blanche
14 € / pp
Coupe vanille
11 €
Coupe bresiliennekaramel / nootjes
12 €
Coupe advocaat
12 €
Coupe aardbei
13 €
Namelaka van bittere chocoladeAardbei/ yoghurt-citroenmelisse ijs/ zanddeeg/ venkel
15 €
KinderijsjeVanille met smarties of marshmallows
8 €
Kids
Kaaskroketjes / 1 stuk
11 €
Kaaskroketjes / 2 stuks
16 €
Garnaalkroketjes / 1 stuk
16 €
Garnaalkroketjes / 2 stuks
22 €
Duo van garnaal-en kaaskroket
20 €
Balletjes in tomatensausMet frietjes
20 €
Kipfiletappelmoes/ champignonsaus / frietjes
18 €
HamburgerMet salade en frietjes
20 €
Kinderijsje vanillemet marshmallows of smarties
8 €
Vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus (vanaf 12u/ 26€ pp).
Aardappelblini Gerookte heilbot/ zeewierkaviaar/ mousse platte kaas
Lamsnavarin Krieltjes/ wortel/ zilverui
Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus (vanaf 12u/ 26€ pp).
Kippendij Doperwt/ jonge wortel/ gebakken krieltjes/ dragonjus
Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus (vanaf 12u/ 26€ pp).
Kroketje van Mechelse koekoek Koolrabisalade
Huisbereide balletjes in tomatensaus Frietjes/ salade
Vrijdag 5 en zaterdag 6 september (vanaf 12u/ 26€ pp).
Tataki van zalm Sesam/ rijstnoedels/ soyadressing
Wijting Aardappelcrème/ saus grenobloise/ spinazie
Vrijdag 12 en zaterdag 13 september (vanaf 12u/ 26€ pp).
Gehaktbrood met krieken Peterselie-aardappelen/ boontjes/ demi glace
Vrijdag 19 en zaterdag 20 september (vanaf 12u/ 26€ pp).
Goujonettes van pladijs Aardappelsalade/ tuinkers
Vrijdag 26 en zaterdag 27 september (vanaf 12u/ 26€ pp).
Pompoenravioli Salieboter
Hammetje à la dijonaise Kroketjes
Vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober (vanaf 12u/ 26€ pp).
Gerookte makreel Appel/ desem/ sausje van zure room
Fettuccine vongolé Mossel/ chili
Abdijmenu
Van 27 juni tot en met 31 augustus
Hartige hapjes
Sardien farciZuiderse bulgursalade/ kalamata/ gerookte paprika-aïoli/ kruidenslaatje
Sneeuwkrab en bumbu varkensnek*Nero bisque/ andijvikimchi/ kerveltapenade/ lavas
Sorbet van passievruchtKokos/ thaise basilicum
Diamanthaas van rundBéarnaise/ gepofte spitskool/ sucrine-doperwt/ rösti/ spicy ui en pruimen-ketchup/ crème artisjok barigoule/ crispy sjalot
Namelaka van bittere chocoladeAardbei/ yoghurt-citroenmelisse ijs/ zanddeeg/ venkel
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-INN (4 gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)* 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee.
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Vegetarische menu
Van 27 juni tot en met 31 augustus
Hartige hapjes
Escabeche van zomergroentenBurrata van geitenkaas/ kruidencake
Aardappelblini*Mierikswortelmousse/ zeewierkaviaar/ rode biet/ chips
Sorbet van passievruchtKokos/ thaise basilicum
Risotto van essence van tomaatVenkelcrunch/ basilicum/ green zebra
Namelaka van bittere chocoladeAardbei/ yoghurt-citroenmelisse ijs/ zanddeeg/ venkel
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Ook veganistisch verkrijgbaar
Menu ALL-INN (4 gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)* 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Zeevruchten menu
Van 27 juni tot en met 31 augustus (op zaterdag avond en zondag middag niet verkrijgbaar)
Hartige hapjes
Crudo gambaKoriandercremeux/ kerstomaat/ jalapeñojus/ pistachetuile
Sneeuwkrab en bumbu varkensnek*Nero bisque/ andijvikimchi/ kerveltapenade/ lavas
Sorbet van passievruchtKokos/ thaise basilicum
In boter gepocheerde kreeftOrzo in't groen/ zeegroentjes/ verjus
Triple abrikoosMillefeuille-sorbet-poché
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-INN (4 gangen) 85 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)*100 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Abdijmenu
Van 5 september tot en met 12 oktober
Hartige hapjes
Pladijs in curry gemarineerdWortel-green curry/ citroengras-kokosjus/ gele biet/ curry olie
Zeeduivel met lardo di colonata*Gestoofde raddichio en zuurkool/ puree ratte aardappel/ rieslingfoam/ zilte groentjes
Sorbet van mango daiquiriPico de gallo
Eend met kersenlakRode kool/ rode ui op lage temp/ jus cointreau/ millefeuille van truffel/ koolrabi fondant
PerzikbavaroisCitroencremeux en biscuit/ amandelijs/ bellini
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-INN (4 gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)*90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee.
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Vegetarische menu
Van 5 september tot en met 12 oktober
Hartige hapjes
Tofu van rode linzenAubergine/ quinoa/ citroengras-kokosjus/ gele biet/ opgelegde wortel
Koolrabi ravioli*Rode biet consommé/ flan van venkel/ cottage cheese
Sorbet van mango daiquiriPico de gallo
Gesmoorde savooikool 'touch van vlierbloesem'Zuurdesem/ knolselder/ oeuf poché
PerzikbavaroisCitroencremeux en biscuit/ amandelijs/ bellini
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Ook veganistisch verkrijgbaar
Menu ALL-INN (4 gangen) 75 euro/ Menu ALL-IN (5gangen)* 90 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee.
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
Zeevruchten menu
Van 5 september tot en met 12 oktober (op zaterdag avond en zondag middag niet verkrijgbaar)
Hartige hapjes
Crudo gambaKoriandercremeux/ kerstomaat/ jalapeñojus/ pistachetuile
Zeeduivel met lardo di colonata*Gestoofde raddichio en zuurkool/ puree ratte aardappel/ rieslingfoam/ zilte groentjes
Sorbet van mango daiquiriPico de gallo
In boter gepocheerde kreeftOrzo in't groen/ zeegroentjes/ verjus
FramboosstructurenPistache chibouste/ komkommersorbet/ kaffirlimoen
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
We serveren dit menu graag voor de hele tafel
Menu ALL-INN (4 gangen) 85 euro / Menu ALL-IN (5gangen) *100 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)
1 & 11 november menu
Uitsluitend 1 & 11 november verkrijgbaar
Hartige hapjes
Sukade 'Parmentier'Puree Ratte aardappel/ tempura van boerenkool/ gemarineerde rode kool/ citrus
CoquillePalingcrunch en ijs/ gelakte butternut/ crème van boschampignon/ limoenblad jus
Sorbet van kweepeerRoze peper/ porto
Wellington van hertPastinaak/ grondwitloof/ wortel/ knolselder/ wildjus
Paris-BrestPraliné/ melkchocolade cremeux/ gember/ sinaas
Mokka of infusie met koekjes en snoepjes
Menu ALL-INN 100 euroInclusief aperitief maison of alcoholvrij alternatief, frisdranken, water aan tafel, aangepaste wijnen of reguliere bieren tot aan het dessert en een koffie of thee
Glas champagne Locret Lachaud Brut 1er Cru i.p.v. cava (+8,00 euro)